Salade van rundvlees, rode biet en aardappel
Salade emincé de bœuf, betterave et pomme de terre


Salade van rundvlees, rode biet en aardappel
Ingrediënten
Keukengerei:
Instructies
-
- Kook de aardappels (eventueel in de schil) beetgaar
- Laat afkoelen
-
Doe hetzelfde met de rode bieten.
-
- Braad een lekker stukje rundvlees met veel structuur (picanha bijvoorbeeld). Wij hebben voor dit recept een "left-over" gebruikt van een ander recept. Klik hier.
- Laat afkoelen
-
Nu is het alleen nog maar een kwestie van opbouwen:
- Snij alles in hele dunne plakjes op de snijmachine (eminceren)
- Leg een laagje aardappelschijfjes op het bord
- breng op smaak met zout en een scheut olijfolie
- leg nu de plakjes vlees erover
- Sluit af met de plakjes biet. Breng deze weer op smaak met zout, balsamicoazijn en olijfolie. Klaar!