Salade van rundvlees, rode biet en aardappel

Salade emincé de bœuf, betterave et pomme de terre
pinit

Salade van rundvlees, rode biet en aardappel

Servings: 4

Ingrediënten

Keukengerei:

Instructies

    • Kook de aardappels (eventueel in de schil) beetgaar
    • Laat afkoelen
  1. Doe hetzelfde met de rode bieten.

    • Braad een lekker stukje rundvlees met veel structuur (picanha bijvoorbeeld). Wij hebben voor dit recept een "left-over" gebruikt van een ander recept. Klik hier.
    • Laat afkoelen
  2. Nu is het alleen nog maar een kwestie van opbouwen:

    • Snij alles in hele dunne plakjes op de snijmachine (eminceren)
    • Leg een laagje aardappelschijfjes op het bord
    • breng op smaak met zout en een scheut olijfolie
    • leg nu de plakjes vlees erover 
    • Sluit af met de plakjes biet. Breng deze weer op smaak met zout, balsamicoazijn en olijfolie. Klaar!

Wel eens geprobeerd?

Deel dit recept op Instagram!

Pin en deel!

pinit

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Is dit iets voor u?