Print opties

Gerookte kipfilet met vinaigrette

Blanc de poulet fumé, salade, sauce vinaigrette

Cooking Method ,
Cuisine
Difficulty Beginner
Tijd
Prep Time: 20 min Cook Time: 50 min Rest Time: 8 min Total Time: 1 uur 18 minuten
Servings 6
Beschrijving

Voor een zomerse lunch of een sjiek voorgerecht

Een heerlijk en simpel receptje voor een zomerse lunch of een sjiek voorgerecht!

Meer weten over de termen die in dit recept gebruikt worden? Klik op de links!

        

 
Ingrediënten
  • 300 grammen gemengde sla (met rucola)
  • 150 grammen rucola
  • 150 milliliters viniagrette (zie recept)
  • 300-600 grammen gerookte kipfilet
  • 1 scheutje witte wijn
  • zout en peper uit de molen (naar smaak)
Instructies
  1. Voorbereiding:

    Maak een mooie vinaigrette (klik voor recept).

  2. Bereiding:

    • Snij de kipfilet mooi dun op.
    • Maak de gemengde sla aan met de vinaigrette.
    • Doe wat sla op de borden en maak af met de plakjes kuikenborst. Eventueel een toefje peterselie. Klaar!
  3. Wijntip:

    Mooie Chardonnay.

Keywords: carpaccio, pollo, petto, affumicato, pinoli

Dank u wel, veel kookplezier en alvast...eet smakelijk!