Sabayon

Een vorstelijke afsluiting van uw culinaire avond.
pinit
Difficulty: Gemiddeld Cook Time 4 min Total Time 4 minuten
Servings: 6

Description

Zabaglione

Een prachtig dessert voor een vorstelijke afsluiting van uw culinaire avond. Sabayon. Ook wel op z’n Italiaans – Zabaglione. Gewoonweg heerlijk!!

Ingrediënten

Keukengerei

Instructions

    • Splits de eieren
    • Zet een sabayonbol (of een steelpan) in een grotere pan met water dat net onder de kook wordt gehouden (bain Marie).
    • Klop de dooiers met de suiker tot een luchtige en vrij bleke massa ontstaat.
    • Voeg de wijn toe.
    • Verwarm het geheel au bain marie onder voortdurend kloppen tot het geheel mooi schuimig en homogeen is.
    • Giet de sabayon in glazen of bakjes
    • Sabayon kunt u warm of koud serveren
Keywords: sabayon, kloppen, garde, bol

Wel eens geprobeerd?

Deel dit recept op Instagram!

Pin en deel!

pinit
File under

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Is dit iets voor u?