Raapstelen met pastinaak

Navette d'été et panais
pinit

Navette d’été et panais

Difficulty: Gemiddeld Cook Time 10 min Total Time 10 minuten
Servings: 2

Description

Heerlijk simpel en gezond

In de lente is het weer tijd voor raapstelen. Vroeger waren ze zeldzaam, tegenwoordig komen ze weer meer voor. Gelukkig maar, want ze zijn heerlijk en ook nog eens gezond.

Meer weten over de termen die in dit recept gebruikt worden? Klik op de links!

        

Ingrediënten

Keukengerei:

Instructies

  1. Was de raapstelen.

     

    • Schil de pastinaak.
    • Stoof de pastinaak 4 minuten in de magnetron.
    • Snij hem daarna in dikke schijven en bak deze om en om in hete olijfolie.
    • Stoof ondertussen in een andere koekenpan of wok de raapstelen, ook deze in een klein scheutje olijfolie. Voeg zout naar smaak toe. Klaar!
    Pastinaak
Keywords: pasternaak, raapstelen, bladmoes

Wel eens geprobeerd?

Deel dit recept op Instagram!

Pin en deel!

pinit
File under

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Is dit iets voor u?