Pumpernickel

Heerlijk voor de borrel of bij een slaatje!
pinit

Met kaas gevuld roggebrood

Difficulty: Beginner Prep Time 5 min Total Time 5 minuten
Servings: 8

Description

Garnering voor uw ouderwetse slaatje en lekker bij de borrel 

Zelfgemaakte pumpernickel! Lekker bij een zomerse lunch en heerlijk als bijgerecht op een ouderwets Hollands slaatje. U kunt pumpernickel ook kant-en-klaar kopen. Zelf maken is natuurlijk wel leuker.

Ingrediënten

Keukengerei:

Instructies

  1. Bereiding:

    • Klop de boter met de kaas in een blender zo luchtig mogelijk op
    • Smeer een dikke laag kaasmengsel op een plak roggebrood
    • Leg er een tweede plak bovenop
    • Herhaal het proces
    • Zet het broodje weg in de koelkast een laat een paar uur opstijven
    • Snij nu met een scherp, warm mes het broodje 1 keer overlangs en 3 keer overdwars door om 8 gelijke stukken te krijgen. Klaar!
Keywords: roggebrood, slaatje

Wel eens geprobeerd?

Deel dit recept op Instagram!

Pin en deel!

pinit

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Is dit iets voor u?