Print opties

BBQ frenched pork rib chop 1

Tranche de carré de porc habillé au feu de bois 1

Cooking Method ,
Courses
Difficulty Beginner
Tijd
Cook Time: 10 min Total Time: 10 minuten
Servings 4
Beschrijving

Simpel. Iedereen kan het.

Meer weten over de termen die in dit recept gebruikt worden? Klik op de links!  

        

Ingrediënten
  • 4 frenched pork chops (tomapork, pork racks)
  • 40 grammen boter
  • zout & peper uit de molen (naar smaak)
  • Keukengerei:
  • Grillplaat
  • BBQ
Instructies
    • Kruid de pork racks
    • Wrijf ze in met wat olie
  1. Braad de racks op een matig warme barbecue of grillplaat. 3 minuten dwars, kwartslag draaien, 3 minuten overlangs, omdraaien, en weer 2×3 minuten met een kwartslag draaien ertussen aan de andere zijde. Klaar!

  2. SERVEERTIP

    Garneer met wat verse gestoomde groenten en een gestoomde aardappel. Giet over de racks vlak voor het opdienen gloeiend hete gesmolten boter voor een extra smaakdimensie.

  3. Wat drinken we erbij?

    Biertje?:) Wellicht een mooie IPA. Lekker trendy en die extra hopboost past prima bij de marinade van deze pork racks.

Keywords: tomapork, cotelette, chop

Dank u wel, veel kookplezier en alvast...eet smakelijk!