Ovenschotel: saucijs, broccoli en bloemkool uit de houtoven
Saucisse, broccoli et chou fleur au feu de bois
Saucisse, broccoli et chou fleur au feu de bois
Ovenschotel: saucijs, broccoli en bloemkool uit de houtoven
Ingrediënten
Keukengerei:
Instructies
-
- Stook de oven op tot 200 graden
- Beboter een ovenvaste schaal
- Leg de bloemkool- en broccolirijst in lagen in de schaal. Zelf maken? Tuurlijk! Volg dit recept
- Haal de vulling van de verse worst of saucijzen uit de velletjes. Worstvulling zelf maken? Doe hier inspiratie op
- Strijk de vulling uit over de hele schaal
- Plaats in de oven
-
- Maak een béchamelsaus zoals aangegeven in dit recept
- Wanneer de vulling een mooie bruine kleur heeft gekregen, het geheel overgieten met flink wat béchamelsaus
-
- Terugplaatsen in de oven
- Oventemperatuur iets terug laten lopen tot zo’n 160 graden
- Plaats in de oven
-
- en laat 45-60 minuten garen
- Bedek de schaal eventueel met zilverpapier als het te hard gaat. Klaar!