Masterclass: duurzame paaseieren

Œufs de Paques durables
pinit

Œufs de Paques durables

Masterclass: duurzame paaseieren

Difficulty: Beginner Prep Time 5 min Cook Time 9 min Total Time 14 minuten

Description

Zo leuk om zelf te doen!

Meer weten over de termen die in dit recept gebruikt worden? Klik op de links!

        

Ingrediënten

Maak een keuze voor de kleur:

Instructies

    • Was de eieren grondig
    • Pak een steelpan of een faitout, afhankelijk van het aantal eieren
    • Kies een kleur en doe het bestanddeel dat de kleur bepaalt in de pan (op de foto is dat rode kool)
    • Voeg de eieren toe
    • Giet water over het geheel tot alle goed onder staat
    • Breng naar het kookpunt en 20 minuten zachtjes koken
    • Haal de eieren uit de pan en houd even apart
    • Zeef het water en giet het terug in de pan
    • Voeg de eieren weer toe, zorg dat alles weer onder water staat en voeg per liter 4 el. azijn toe
    • Laat de eieren in het gekleurde vocht afkoelen, hoe langer – des te intenser de kleur
Keywords: pasen, eieren

Wel eens geprobeerd?

Deel dit recept op Instagram!

Pin en deel!

pinit

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Is dit iets voor u?