Print opties
Titel
Recipe Content
Info
Beschrijving
Afbeeldingen
Ingrediƫnten
Instructies
Voeding
Opmerkingen
Sociaal Delen
Bio van auteur
Bedank tekst
Afdrukken
Eieren pocheren
Cuisine
Wereldkeuken
Courses
Kooktechniek
Difficulty
Beginner
Tijd
Cook Time: 3 min
Total Time: 3 minuten
Instructies
Breng in een schoon steelpannetje water aan de kook
Voeg een flinke scheut blanke azijn toe, totdat het water ook echt zuur begint te smaken
Draai met een lepel een draaikolk in de pan.
Breek het ei in de draaikolk en vouw met een schuimspaan het eiwit voorzichtig om de dooier heen
Hou het water net tegen de kook aan en gaar het ei: dat duurt 3 minuten voor een zacht gepocheerd ei, 5 voor een hard gepocheerd ei
Vis het ei voorzichtig uit de pan met een schuimspaan en laat het overtollige water eraf lekken. Klaar!
Dank u wel, veel kookplezier en alvast...eet smakelijk!