Koningsoesterzwammen met bulgur
Panicaut au bulgur
Lekker tussendoortje of mooi vegan hoofdgerecht
Koningsoesterzwammen met bulgur
Ingrediënten
De haas:
Keukengerei:
Instructies
-
- Maak een bulgur (klik voor ons recept). Zoals te zien is op de afbeelding kunt u wat kleur toevoegen (wat geblancheerde spinazie, paar reepjes gekookte wortel, wat u leuk vindt)
- Snij de koningsoesterzwammen in plakken, overlangs
- Grill de plakken op matig vuur op de bbq of grillplaat
- wanneer ze wat kleur hebben, in een sautoir (ruime hapjespan met deksel) leggen, licht zouten, besprenkelen met olijfolie en een paar lepels water toevoegen
- deksel op de pan en even laten stoven. Daarna paddestoelen verwijderen en vocht laten indampen tot een mooie heldere jus.
- Bulgur in een vormpje storten en daarna op de borden
- Paddestoelen op de borden rangeren en het bord afmaken met de jus. Klaar!
-
Maak een bulgur (klik voor ons recept). Zoals te zien is op de afbeelding kunt u wat kleur toevoegen (wat geblancheerde spinazie, paar reepjes gekookte wortel, wat u leuk vindt)
-
- Grill de plakken op matig vuur op de bbq of grillplaat
- wanneer ze wat kleur hebben, in een sautoir (ruime hapjespan met deksel) leggen, licht zouten, besprenkelen met olijfolie en een paar lepels water toevoegen
- deksel op de pan en even laten stoven
- Daarna paddestoelen verwijderen en vocht laten indampen tot een mooie heldere jus (reduceren)
- Bulgur in een vormpje storten en daarna op de borden
- Paddestoelen op de borden schikken en het bord afmaken met de jus. Klaar!
-
WIJNTIP
Een fruitige witte of jonge rode wijn.