Print opties

Involtino di tacchino e broccoletti

Kalkoenfiletrolletje met bimi

Cooking Method , , ,
Cuisine
Difficulty Gemiddeld
Tijd
Prep Time: 8 min Cook Time: 8 min Total Time: 16 minuten
Servings 4
Beschrijving

Leuke afwisseling voor barbecue-diehard’s.

Supermakkelijk! Een soort slavink maar dan gemaakt van bimi en kalkoenfilet. Leuke afwisseling voor barbecue-diehard’s.

Meer weten over de termen die in dit recept gebruikt worden? Klik op de links!

        

Ingrediënten
  • 4 x 100 grammen kalkoenfilet (kalkoenborst)
  • 200 grammen bimi (aspergebroccoli)
  • zout en peper (naar smaak)
  • olijfolie
  • Keukengerei
  • BBQ (of grillplaat)
  • 4 Vleespennen
Instructies
  1. Voorbereiding:

    • Snij de kalkoenfilet in handzame lapjes (trancheren)
    • Kruid ze met zout en peper
    • Kook of stoom de bimi beetgaar
    • Rol de bimi in de kalkoenfilet
    • Plet deze eventueel als hij te hoog is
    • Zet vast met een vleespen
    • Grill de bimirolletjes tot het vlees mooi kleurt en gaar is. Klaar!
Keywords: kalkoen, borst, filet, bini, aspergebroccoli

Dank u wel, veel kookplezier en alvast...eet smakelijk!