Ham-met-aspergerolletjes

pinit

Jambon roulé aux asperges

Ham-met-aspergerolletjes

Difficulty: Gemiddeld Prep Time 15 min Total Time 15 minuten
Servings: 8

Description

Garnering voor uw ouderwetse slaatje

Zelfgemaakte ham-en-aspergerolletjes! Lekker bij een zomerse lunch en heerlijk als bijgerecht op een ouderwets Hollands slaatje .

Ingrediënten

Voor de aspic:

Instructies

  1. Voorbereiding:
    Aspic zorgt voor bereidingsgemak en extra luister. Het kan ook zonder.

    • Maak de aspic door 6 blaadjes gelatine 10 minuten in koud water te leggen
    • Breng de bouillon (klik voor recept) aan de kook, doe er een scheutje sherry bij en haal van het vuur
    • Knijp de blaadjes gelatine uit en los ze vervolgens één voor één op in de hete bouillon
    • Laat terugkoelen tot nét boven kamertemperatuur.
  2. Bereiding:

    • Rol de asperges in een plakje ham, overdwars
    • Snij de rolletjes in het midden in tweeën
    • Nu kunt u ze instrijken met aspic
    • Zo glimt het rolletje straks mooi op de schaal en bovendien droogt het niet uit in de koelkast
Keywords: asperges, ham, slaatje

Wel eens geprobeerd?

Deel dit recept op Instagram!

Pin en deel!

pinit

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Is dit iets voor u?