Suprème de pintade au vin blanc

Recept met een ster
pinit

Gesauteerde suprème van parelhoen met witte wijnGekonfijte eend

Suprème de pintade au vin blanc

Difficulty: Gemiddeld Prep Time 5 min Cook Time 20 min Total Time 25 minuten
Servings: 4

Description

Meer weten over de termen die in dit recept gebruikt worden? Klik op de links!

       

Ingrediënten

Instructies

  1. Voorbereiding:

     Kruid de parelhoensupremes met uw favoriete kruidenmengsel of met zout en peper

  2. Doe een flinke klont boter in een koekenpan met dikke bodem.
  3. Bestuif de parelhoensupremes met bloem.
    • Laat de boter smelten en (niet al te) heet worden
    • Braad de supremes aan een zijde aan, 3-4 minuten
  4. Draai ze om en braad de andere zijde, 3-4 minuten

    • Blus af met de witte wijn (deglaceren)
    • Laat indampen (reduceren)
  5. Doe een deksel op de pan, verlaag het vuur en gaar de parelhoen in 10-12 minten. Klaar!

Keywords: parelhoen, poot, gevogelte

Wel eens geprobeerd?

Deel dit recept op Instagram!

Pin en deel!

pinit

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Is dit iets voor u?