Katenhaas met tomatenbörek en peperonata
Katenhaas met tomatenbörek en peperonata
Ingrediënten
Keukengerei:
Instructies
-
Voorbereiding:
- Verwarm de oven tot 180 graden
- Maak een peperonata van rode paprika (ongeveer 1 paprika per persoon: klik hier voor een recept).
- Kook de zilvervliesrijst en de linzen apart van elkaar
- Wanneer ze gaar zijn voegt u ze bij elkaar
- Wikkel per persoon 1 zongedroogde tomaat in 1/3 blad filodeeg
- Bestrijk met gesmolten boter en bak goudbruin en knapperig in de oven op 180° C
-
Bereiding:
- Bak de katenhaasjes rondom bruin
- Temper de warmtebron en gaar het vlees een minuutje of 7 door
- Laat even rusten
Wijntip:
Een lichte rode wijn of een wat stevigere witte. In ieder geval iets dat het zure van de tomaat aankan maar niet gaat overheersen.