Katenhaas met tomatenbörek en peperonata

pinit

Katenhaas met tomatenbörek en peperonata

Difficulty: Gemiddeld Prep Time 5 min Cook Time 15 min Total Time 20 minuten
Servings: 6

Ingrediënten

Keukengerei:

Instructies

  1. Voorbereiding:

    • Verwarm de oven tot 180 graden
    • Maak een peperonata van rode paprika (ongeveer 1 paprika per persoon: klik hier voor een recept).
    • Kook de zilvervliesrijst en de linzen apart van elkaar
    • Wanneer ze gaar zijn voegt u ze bij elkaar
    • Wikkel per persoon 1 zongedroogde tomaat in 1/3 blad filodeeg
    • Bestrijk met gesmolten boter en bak goudbruin en knapperig in de oven op 180° C
  2. Bereiding:

    • Bak de katenhaasjes rondom bruin
    • Temper de warmtebron en gaar het vlees een minuutje of 7 door
    • Laat even rusten

    Wijntip:
    Een lichte rode wijn of een wat stevigere witte. In ieder geval iets dat het zure van de tomaat aankan maar niet gaat overheersen.

Keywords: haas, varkenshaas, katenspek

Wel eens geprobeerd?

Deel dit recept op Instagram!

Pin en deel!

pinit

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Is dit iets voor u?