BBQ-appel

pinit

Pomme au four à bois

Difficulty: Beginner Prep Time 5 min Cook Time 20 min Total Time 25 minuten
Servings: 4

Description

Heerlijk bij een lekkere steak. En oh zo makkelijk te maken.

Meer weten over de termen die in dit recept gebruikt worden? Klik op de links!

        

Ingrediënten

Keukengerei:

Instructies

    • Snij de bovenkant van de appels af
    • Steek met een appelboor het hart uit het onderste gedeelte
    • Steek nu met dezelfde appelboor vier cilindertjes uit een pakje boter (ongeveer 4 cm hoog)
    • Vul het hart van de appels daarmee
    • Doe er bruine basterdsuiker bij tot aan de rand van het hart
    • Leg de bovenste kap terug op de appels
    • Pak de appels stevig in zilverpapier
    • Stoof op de bbq (20 minuten bij 160-200 graden)
    • Pak de appels uit en serveer. Probeer zoveel mogelijk van het vocht op te vangen en mee te geven aan de gasten.
    • Klaar!
Keywords: appel, barbecue

Wel eens geprobeerd?

Deel dit recept op Instagram!

Pin en deel!

pinit

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Is dit iets voor u?