Print opties

Gehakt, quinoa, borlotti, aubergine

Boule hachée, quinoa, borlotti, aubergine

Cooking Method , ,
Cuisine
Courses
Difficulty Beginner
Tijd
Prep Time: 10 min Cook Time: 10 min Total Time: 20 minuten
Servings 6
Beschrijving

Meer weten over de termen die in dit recept gebruikt worden? Klik op de links!

        

Ingrediënten
  • 1 kilogram gehakt (half-om-half)
  • 2 puntpaprika's
  • 1 aubergine
  • 1 groene paprika
  • 250 grammen borlotti (gekookt)
  • 500 grammen quinoa
  • 3 tenen knoflook
  • 150 milliliters runderbouillon (zie recept)
  • Keukengerei:
  • Cocotte
  • Garneerring
Instructions
    • Gehakt zelf draaien? Zie recept
    • Maak 6 gehaktballen van 150-200g en braad ze gaar
    • Kook de quinoa. Volg de aanwijzingen op de verpakking
    • Breng op smaak met zout en een klontje boter
    • Hou apart
    • Snij de groenten
    • Zet een cocotte op met een flinke scheut olijfolie en de tenen knoflook
    • Laat heel even aanfruiten en
    • voeg de groenten toe behalve de bonen
    • Laat de groenten even zweten
    • Blus af met de bouillon (klik voor recept)
    • Laat stoven tot alles gaar is
    • Snij de gehaktballen in grove stukken
    • Voeg de (uitgelekte) bonen en het gehakt toe
    • Laat alles even warm worden. Klaar!
Keywords: superfoods, quinoa, ratatouille, boule, meatball

Dank u wel, veel kookplezier en alvast...eet smakelijk!