Gegrilde vis met Baskische gevulde tomaatjes
Dit is genieten! Je waant je zo weer op vakantie!
Poisson grillé aux tomates farcies à la Basque
Gegrilde vis met Baskische gevulde tomaatjes
Ingrediënten
Keukengerei:
Instructions
-
Voorbereiding:
Verwarm de oven voor op 180 graden.Bereiding:
- Snij de bovenkant van de tomaten af en schraap ze uit
- Maak een mengsel (kan met een vijzel, een klein keukenmachientje, of een staafmixer) van knoflook, peterselie, paneermeel en een beetje zout naar smaak
- Voeg olijfolie toe om het smeuïg te maken.
- Vul hiermee de uitgeholde tomaten
- Zet de tomaten in de oven
-
- Na een minuut of 10 wrijft u de visfilets in met olijfolie.
- Braad deze op de BBQ of in een gloeiend hete koekenpan zonder toegevoegd vet, 2 minuten per kant.
-
Serveertip:
Serveer de vis met de tomaatjes uit de oven.Wijntip:
En wat drinken we hierbij? Een Txakoli natuurlijk. What else?