Print opties

Frambozen met crème Anglaise en yoghurt

Framboises, crème Anglaise et yaourt

Cooking Method
Difficulty Gevorderd
Tijd
Prep Time: 1 uur Cook Time: 25 min Rest Time: 1 uur Total Time: 2 uren 25 minuten
Servings 2
Beschrijving

Misschien iets voor Valentijnsdag? Heerlijk toetje, een ultieme combinatie van zoet en friszuur. En makkelijk….! 

Ingrediënten
  • 200 milliliters yoghurt
  • 100 grammen crème Anglaise (zie recept)
  • 24 frambozen
  • poedersuiker
  • citroenmelisse (versiering)
Instructies
    • Verdeel de yoghurt op twee platte borden
    • Sla met een vlakke hand onder het bord zodat de yoghurt zich egaal verdeeld over de spiegel van het bord
    • Giet de iets verwarmde crème Anglaise (zie recept) in het centrum van het bord
    • Herhaal de handeling met de vlakke hand
    • Plaats de frambozen op het bord
    • Bestuif met poedersuiker
    • Garneer af met citroenmelisse of munt. Klaar!
Keywords: creme anglaise, engelse room, frambozen, toetje, dessert

Dank u wel, veel kookplezier en alvast...eet smakelijk!