Frambozen met crème Anglaise en yoghurt
Alsof een engeltje…
![](http://culinarius.nl/wp-content/uploads/2022/02/creme-anglaise-copy.jpg)
Framboises, crème Anglaise et yaourt
![](http://culinarius.nl/wp-content/uploads/2022/02/creme-anglaise-copy.jpg)
Frambozen met crème Anglaise en yoghurt
Description
Misschien iets voor Valentijnsdag? Heerlijk toetje, een ultieme combinatie van zoet en friszuur. En makkelijk….!
Ingrediënten
Instructies
-
- Verdeel de yoghurt op twee platte borden
- Sla met een vlakke hand onder het bord zodat de yoghurt zich egaal verdeeld over de spiegel van het bord
- Giet de iets verwarmde crème Anglaise (zie recept) in het centrum van het bord
-
- Herhaal de handeling met de vlakke hand
- Plaats de frambozen op het bord
- Bestuif met poedersuiker
- Garneer af met citroenmelisse of munt. Klaar!