Frambozen met crème Anglaise en yoghurt

Alsof een engeltje…
pinit

Framboises, crème Anglaise et yaourt

Frambozen met crème Anglaise en yoghurt

Difficulty: Gevorderd Prep Time 1 uur Cook Time 25 min Rest Time 1 uur Total Time 2 uren 25 minuten
Servings: 2

Description

Misschien iets voor Valentijnsdag? Heerlijk toetje, een ultieme combinatie van zoet en friszuur. En makkelijk….! 

Ingrediënten

Instructies

    • Verdeel de yoghurt op twee platte borden
    • Sla met een vlakke hand onder het bord zodat de yoghurt zich egaal verdeeld over de spiegel van het bord
    • Giet de iets verwarmde crème Anglaise (zie recept) in het centrum van het bord
    • Herhaal de handeling met de vlakke hand
    • Plaats de frambozen op het bord
    • Bestuif met poedersuiker
    • Garneer af met citroenmelisse of munt. Klaar!
Keywords: creme anglaise, engelse room, frambozen, toetje, dessert

Wel eens geprobeerd?

Deel dit recept op Instagram!

Pin en deel!

pinit
File under

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Is dit iets voor u?