Print opties

Dessert van griesmeelpap en verse frambozen

Semoule au lait et aux framboises

Cooking Method
Courses
Difficulty Beginner
Tijd
Cook Time: 7 min Total Time: 7 minuten
Servings 2
Beschrijving

Misschien iets voor Valentijnsdag? Lekker ouderwets! ’s Ochtends warm bij het ontbijt, ’s avonds als koud toetje, een heerlijke combinatie van zoet en friszuur. En makkelijk….! 

Meer weten over de termen die in dit recept gebruikt worden? Klik op de links!

        

Ingrediënten
  • 18 frambozen
  • poedersuiker (naar behoeven)
  • 37 grammen griesmeel
  • 1 eetlepel suiker
  • paar blaadjes citroenmelisse
  • 1 klontje boter
  • 1 snufje zout
  • Keukengerei:
  • Garde
Instructies
  1. Weeg de griesmeel af.
  2. Breng de melk aan de kook in een steelpannetje.

  3. Voeg een klontje boter toe.

  4. Voeg de griesmeel toe terwijl u stevig roert met een garde.

    • Wanneer de griesmeel dikker wordt voegt u de suiker toe. 
    • Laat de griesmeel gaarkoken (kijk op de verpakking).
  5. Snufje zout. Klaar!

    Stort de griesmeel op de borden en leg de frambozen er voorzichtig op. Bestrooi rijkelijk met poedersuiker.

  6. Mooi toch?

Keywords: griesmeelpap

Dank u wel, veel kookplezier en alvast...eet smakelijk!