Dessert van griesmeelpap en verse frambozen

Alsof een engeltje…
pinit

Semoule au lait et aux framboises

Dessert van griesmeelpap en verse frambozen

Difficulty: Beginner Cook Time 7 min Total Time 7 minuten
Servings: 2

Description

Misschien iets voor Valentijnsdag? Lekker ouderwets! ’s Ochtends warm bij het ontbijt, ’s avonds als koud toetje, een heerlijke combinatie van zoet en friszuur. En makkelijk….! 

Meer weten over de termen die in dit recept gebruikt worden? Klik op de links!

        

Ingrediënten

Keukengerei:

Instructies

  1. Weeg de griesmeel af.
  2. Breng de melk aan de kook in een steelpannetje.

  3. Voeg een klontje boter toe.

  4. Voeg de griesmeel toe terwijl u stevig roert met een garde.

    • Wanneer de griesmeel dikker wordt voegt u de suiker toe. 
    • Laat de griesmeel gaarkoken (kijk op de verpakking).
  5. Snufje zout. Klaar!

    Stort de griesmeel op de borden en leg de frambozen er voorzichtig op. Bestrooi rijkelijk met poedersuiker.

  6. Mooi toch?

Keywords: griesmeelpap

Wel eens geprobeerd?

Deel dit recept op Instagram!

Pin en deel!

pinit
File under

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Is dit iets voor u?