Canadese zalmcarpaccio

Dit gerecht is een geliefd onderdeel van menig kerstdiner.
pinit
Difficulty: Beginner Prep Time 10 min Total Time 10 minuten
Servings: 4

Description

Meer weten over de termen die in dit recept gebruikt worden? Klik op de links!

       

Ingrediënten

Keukengerei:

Instructies

  1. Voorbereiding:
    • Snij de zalmfilet zo dun mogelijk in plakjes. Als u voor zalm met huid heeft gekozen, kunt u de huid gebruiken voor het bereiden van visfumet (klik voor recept). 
    • Maak een samenhangend sausje van de eierdooier, de olie, de twee soorten mosterd en de honing.
  2. Bereiding:
    • Smeer met een kwastje een flinke laag saus op de borden.
    • Drapeer hierop de vis. Smeer nu de bovenkant van de carpaccio in met wat saus.
    • Zet de borden heel kort onder een hete ovengrill of salamander. De bedoeling is niet dat de vis gaart, alleen even op temperatuur komt.
    • Garneer af met wat fijngesneden bieslook en een toefje garnituur, bijvoorbeeld rucola. Klaar!
Keywords: salmon, Christmas, Canadian

Wel eens geprobeerd?

Deel dit recept op Instagram!

Pin en deel!

pinit

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Is dit iets voor u?