Print opties

BBQ-basismarinade

Cooking Method
Courses ,
Beschrijving

Marinades, wet rubs, injectievloeistoffen...er komt heel wat kijken bij barbecueën. We houden het hier simpel. Experimenteer en verzin uw eigen marinade. Dit is een receptje om een beginnetje te maken. Van hieraf wordt het een kwestie van proberen, volharden en testen.

Ingrediënten
  • 2 delen citroensap (lime kan ook)
  • 3 delen honing (naar behoeven)
  • 2 delen mosterd (naar smaak)
  • 3 delen olijfolie
  • 1 teen knoflook uit de pers (per 100ml)
  • 1/4 theelepels korianderpoeder (per 100ml)
  • 1/2 theelepels paprikapoeder
  • 1/4 theelepels peper
Instructies
  1. Meng alle ingrediënten. Gebruik geen zout. Dat komt later in het proces pas. Anders riskeert u uitgedroogd vlees.

Dank u wel, veel kookplezier en alvast...eet smakelijk!