Print opties
Titel
Recipe Content
Info
Beschrijving
Afbeeldingen
Ingrediƫnten
Instructies
Voeding
Opmerkingen
Sociaal Delen
Bio van auteur
Bedank tekst
Afdrukken
Abrikozen-nectarineconfituur
Cooking Method
Confituur
,
Conserveren
Cuisine
Frans
,
Italiaans
,
Midden-Oosten
,
Ontbijt
Courses
Saus
Ingrediƫnten
750
grammen abrikozen
700
grammen suiker
750
grammen nectarines
Instructies
Was de vruchten
Dompel ze 1 minuut onder in kokend water,
haal ze uit de pan,
Spoel af onder stromend water en verwijder de schilletjes
Snij in kwarten en verwijder de pitten
Leg de vruchten zonder vocht in een cocotte en zet op een heel zacht vuur met een deksel erop
Wanneer de vruchten vocht afscheiden voegen we de suiker toe
Roeren, weer afsluiten en heel langzaam aan de kook brengen
Deksel eraf nemen, in laten koken tot de gewenste dikte. Klaar!
Dank u wel, veel kookplezier en alvast...eet smakelijk!