Aardbeien in balsamicomarinade met slagroom

Het geheim van de kok is vaak iets kleins
pinit

Aardbeien in balsamicomarinade met slagroom

Prep Time 5 min Total Time 5 minuten
Servings: 4

Description

Wist u dat aardbeien lekkerder worden als u ze voor het serveren even door de azijn haalt? Ja hoor, het is geen grap - aardbeien worden door toevoeging van zuur even "opgeschrikt" waarna ze hun heerlijke aroma veel beter vrijgeven.

 

Ingrediënten

Keukengerei:

Instructies

    • Aardbeien schoonmaken
    • Mengsel maken met suiker, water en balsamicoazijn. Suiker goed laten oplossen
    • Aardbeien aanmaken met het mengsel en een half uurtje laten staan op kamertemperatuur
    • In porties verdelen
    • Klop de slagroom stijf op
    • Toef slagroom erop – klaar!
Keywords: aardbei, balsamico, room

Wel eens geprobeerd?

Deel dit recept op Instagram!

Pin en deel!

pinit
File under

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Is dit iets voor u?