Altijd wat lekkers voor iedereen. Van supermakkelijk tot supermoeilijk!

In guanciale gewikkelde zalm- en kabeljauwfilet met spinazie en zeebanaan
Paupiettes de saumon et cabillaud bardées au guanciale
Recepten uit de hele wereld
Recepten uit de hele wereld
Altijd wat lekkers voor iedereen. Van supermakkelijk tot supermoeilijk!
Paupiettes de saumon et cabillaud bardées au guanciale
Ouderwets lekker
Trompettes de la mort en cantharellen met kipfilet, kippenlever en selderijpuree
Citron confit au sel
Duivels pasteitje met hoorn-van-overvloedpaddenstoelen
Vormpjes voor pasteitjes, zelf gemaakt van bladerdeeg
Een niet alledaags recept. Lekker en indrukwekkend!
Familie van de supplì, de arancino en de nasibal. En dan ook nog eens met een modernistische kwinkslag. Expressionisten, eat your heart out!
Ragù (of sugo di carne) als je snel iets moet…