Tiède de magret fumé et céleri rave

Lauwwarme salade van gerookte tamme-eendenborst en knolselderij
pinit

Lauwwarme salade van gerookte tamme-eendenborst en knolselderij

Tiède de magret fumé et céleri rave

Difficulty: Beginner Prep Time 10 min Total Time 10 minuten
Servings: 4

Description

Recept met een ster

Meer weten over de termen die in dit recept gebruikt worden? Klik op de links!

        

Ingrediënten

Keukengerei:

Instructies

  1. Voorbereiding:

    Maak de selderijknol schoon en snij er met een dunschiller krullen vanaf

     

  2. Bestrooi deze met selderiezout en stoom ze in de magnetron gaar

     

  3. Trancheer de gerookte eendenfilet in plakjes van net geen halve centimeter

  4. Bereiding:

    • Smelt het ganzenvet en laat de  knolselderij even een licht kleurtje krijgen
    • Controleer op zout
    • Serveer
  5. Salade

    Wijntip:

    Een mooie rosé. Een Côtes de Duras, een Marcillac, een Tavel natuurlijk, maar ook een Luberon of een Gaillac.

Wel eens geprobeerd?

Deel dit recept op Instagram!

Pin en deel!

pinit

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Is dit iets voor u?