BBQ-pork chop
Côtelette de porc aux au feu de bois
Côtelette de porc aux au feu de bois
BBQ-pork chop
Ingrediënten
Keukenbenodigheden
Instructies
-
Eerst de aardappelen:
- Kook de aardappelen in de schil beetgaar
- Snij ze open en vul ze met een flinke lepel Heks’nkaas
- Zet op een warme plek en laat ze rusten zodat de kaas in de aardappel kan trekken
-
Dan de venkel en de courgettes:
- Was de courgettes, snij ze, snij de venkels en stoof alles langzaam in wat boter, het liefst in een wok
- Breng op smaak met zout
-
- De ribkarbonades kruiden naar smaak met zout en peper en een beetje knoflook. U kunt ook uw favoriete vleeskruidenmix gebruiken.
- Smeer ze iets in met olijfolie
-
Grill ze op een hete barbecue of grillplaat tot ze gaar zijn. U kunt de garing controleren met een kernthermometer (65° C). Ervaren barbecueërs bepalen de garing van het vlees door er met een vinger op te drukken: klik hier om deze methode te leren. Klaar!
-
WIJNTIP
Een fruitige witte wijn of een rosé. IJskoud.