Pumpernickel
Heerlijk voor de borrel of bij een slaatje!
Met kaas gevuld roggebrood
Pumpernickel
Description
Garnering voor uw ouderwetse slaatje en lekker bij de borrel
Zelfgemaakte pumpernickel! Lekker bij een zomerse lunch en heerlijk als bijgerecht op een ouderwets Hollands slaatje. U kunt pumpernickel ook kant-en-klaar kopen. Zelf maken is natuurlijk wel leuker.
Ingrediënten
Keukengerei:
Instructies
-
Bereiding:
- Klop de boter met de kaas in een blender zo luchtig mogelijk op
- Smeer een dikke laag kaasmengsel op een plak roggebrood
- Leg er een tweede plak bovenop
- Herhaal het proces
- Zet het broodje weg in de koelkast een laat een paar uur opstijven
- Snij nu met een scherp, warm mes het broodje 1 keer overlangs en 3 keer overdwars door om 8 gelijke stukken te krijgen. Klaar!