Filetto d’agnello con peperonata e lardo di Colonnata
Lamsfilet met peperonata en lardo
Lamsfilet met peperonata en lardo
Filetto d’agnello con peperonata e lardo di Colonnata
Ingrediënten
Garnituur:
Keukengerei:
Instructies
-
Voorbereiding:
- Schil een aardappel per persoon
- Kook deze en houd warm
- Maak de spruitjes schoon, hou ze klein door de buitenste bladeren te verwijderen en kook ze beetgaar
-
Bereiding van de lamsfilet:
- Kruid het vlees naar smaak met peper en zout
- Sauteer de filets in gloeiend hete geklaarde boter tot een kerntemperatuur van 55 graden
- Haal ze uit de pan en laat ze even een paar minuten bijkomen (rijpen)
-
Serveertip:
- Leg bovenop de filet een flinterdun plakje lardo
- Haal de aardappel en de spruitjes even door de gesmolten boter en serveer met de peperonata (klik voor recept)en een pluk basilicum. Klaar!
-
Wijntip:
Een niet te zware, fruitige rode wijn.