Involtino di tacchino e broccoletti

Kalkoenfilet, opgerold met bimi (aspergebroccoli)
pinit

Kalkoenfiletrolletje met bimi

Involtino di tacchino e broccoletti

Difficulty: Gemiddeld Prep Time 8 min Cook Time 8 min Total Time 16 minuten
Servings: 4

Description

Leuke afwisseling voor barbecue-diehard’s.

Supermakkelijk! Een soort slavink maar dan gemaakt van bimi en kalkoenfilet. Leuke afwisseling voor barbecue-diehard’s.

Meer weten over de termen die in dit recept gebruikt worden? Klik op de links!

        

Ingrediënten

Keukengerei

Instructies

  1. Voorbereiding:

    • Snij de kalkoenfilet in handzame lapjes (trancheren)
    • Kruid ze met zout en peper
    • Kook of stoom de bimi beetgaar
    • Rol de bimi in de kalkoenfilet
    • Plet deze eventueel als hij te hoog is
    • Zet vast met een vleespen
    • Grill de bimirolletjes tot het vlees mooi kleurt en gaar is. Klaar!
Keywords: kalkoen, borst, filet, bini, aspergebroccoli

Wel eens geprobeerd?

Deel dit recept op Instagram!

Pin en deel!

pinit

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Is dit iets voor u?