Gnocchi al sugo

Maak uw eigen gnocchi en uw eigen sugo!
pinit

Aardappelgnocchi met authentieke Italiaanse tomatensaus

Gnocchi al sugo

Difficulty: Gemiddeld Prep Time 10 min Cook Time 5 min Total Time 15 minuten
Servings: 4

Description

Gnocchi zijn heerlijke Italiaanse deegkussentjes van aardappel, griesmeel (alla Romana) of maismeel. Ze zijn verwant aan de Duitse Knödel. Erg leuk om zelf thuis te maken. De meest gebruikelijke saus over de gnocchi is toch wel deze, met sugo. 

Meer weten over de termen die in dit recept gebruikt worden? Klik op de links!

        

Ingrediënten

Instructies

  1. Maak een dag van tevoren een lekkere sugo. Volg dit recept.

  2. KOKEN, AFGIETEN, OPDIENEN!

    Gooi de gnocchi in ruim, kokend zout water. 

    • Wanneer de eerste komen boven drijven zijn ze gaar. Giet de sugo erover en serveer met geraspte Parmezaan of Grana. Klaar!
Keywords: gnocchi, patate, fatti in casa

Wel eens geprobeerd?

Deel dit recept op Instagram!

Pin en deel!

pinit

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Is dit iets voor u?