Gehakt, quinoa, borlotti, aubergine
Boule hachée, quinoa, borlotti, aubergine
Gehakt, quinoa, borlotti, aubergine
Ingrediënten
Keukengerei:
Instructions
-
- Gehakt zelf draaien? Zie recept
- Maak 6 gehaktballen van 150-200g en braad ze gaar
-
- Kook de quinoa. Volg de aanwijzingen op de verpakking
- Breng op smaak met zout en een klontje boter
- Hou apart
- Snij de groenten
- Zet een cocotte op met een flinke scheut olijfolie en de tenen knoflook
- Laat heel even aanfruiten en
- voeg de groenten toe behalve de bonen
- Laat de groenten even zweten
- Blus af met de bouillon (klik voor recept)
- Laat stoven tot alles gaar is
- Snij de gehaktballen in grove stukken
- Voeg de (uitgelekte) bonen en het gehakt toe
- Laat alles even warm worden. Klaar!