Gehakt, quinoa, borlotti, aubergine

pinit

Boule hachée, quinoa, borlotti, aubergine

Gehakt, quinoa, borlotti, aubergine

Difficulty: Beginner Prep Time 10 min Cook Time 10 min Total Time 20 minuten
Servings: 6

Description

Meer weten over de termen die in dit recept gebruikt worden? Klik op de links!

        

Ingrediënten

Keukengerei:

Instructions

    • Gehakt zelf draaien? Zie recept
    • Maak 6 gehaktballen van 150-200g en braad ze gaar
    • Kook de quinoa. Volg de aanwijzingen op de verpakking
    • Breng op smaak met zout en een klontje boter
    • Hou apart
    • Snij de groenten
    • Zet een cocotte op met een flinke scheut olijfolie en de tenen knoflook
    • Laat heel even aanfruiten en
    • voeg de groenten toe behalve de bonen
    • Laat de groenten even zweten
    • Blus af met de bouillon (klik voor recept)
    • Laat stoven tot alles gaar is
    • Snij de gehaktballen in grove stukken
    • Voeg de (uitgelekte) bonen en het gehakt toe
    • Laat alles even warm worden. Klaar!
Keywords: superfoods, quinoa, ratatouille, boule, meatball

Wel eens geprobeerd?

Deel dit recept op Instagram!

Pin en deel!

pinit

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Is dit iets voor u?