Feta uit de houtoven
Feta uit de houtoven
Ingrediënten
Keukengerei:
Instructies
-
Ingrediënten klaar? Steek de oven aan op 180 graden.
-
Bedek de bodem van een vuurvaste schaal met flinterdun gesneden trostomaat. Als u heeft, gebruik uw snijmachine.
-
De volgende laag zijn de uiringen. Ook deze flinterdun gesneden.
-
Dan mag de feta er in zijn geheel op.
-
- Leg de ontpitte olijven erbij
- Daarna de verse oreganoblaadjes
- Giet nu de olie over de ovenschaal
-
Lekker smeuïg allemaal, klaar voor de oven.
-
- Zet op 180 graden in de oven
- Laat een uur stoven. Klaar!
-
Dit is wat u te zien krijgt – een heerlijk kaasje, licht gekleurd aan de buitenkant, boterzacht binnenin, vergezeld door een fantastisch stoofpotje van tomaat. Serveer met wat stokbrood. De koning te rijk!