Feta uit de houtoven

pinit

Feta uit de houtoven

Difficulty: Beginner Prep Time 2 uur Cook Time 1 uur Total Time 3 uren
Servings: 2

Description

  •  

Meer weten over de termen die in dit recept gebruikt worden? Klik op de links!

        

Ingrediënten

Keukengerei:

Instructies

  1. Ingrediënten klaar? Steek de oven aan op 180 graden.

  2. Bedek de bodem van een vuurvaste schaal met flinterdun gesneden trostomaat. Als u heeft, gebruik uw snijmachine.

  3. De volgende laag zijn de uiringen. Ook deze flinterdun gesneden.

  4. Dan mag de feta er in zijn geheel op.

    • Leg de ontpitte olijven erbij
    • Daarna de verse oreganoblaadjes
    • Giet nu de olie over de ovenschaal
  5. Lekker smeuïg allemaal, klaar voor de oven.

    • Zet op 180 graden in de oven
    • Laat een uur stoven. Klaar!
  6. Dit is wat u te zien krijgt – een heerlijk kaasje, licht gekleurd aan de buitenkant, boterzacht binnenin, vergezeld door een fantastisch stoofpotje van tomaat. Serveer met wat stokbrood. De koning te rijk!

Keywords: feta, forno, legna, casa

Wel eens geprobeerd?

Deel dit recept op Instagram!

Pin en deel!

pinit

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Is dit iets voor u?