Fagioli e cuori di sedano

Uit de traditionele Italiaanse keuken
pinit

Salade van bonen en bleekselderij

Fagioli e cuori di sedano

Difficulty: Gemiddeld Prep Time 1 uur Total Time 1 uur
Servings: 4

Description

Bonen met wat zout, wat goede olijfolie, een tikkie balsamico en rauwe bleekselderij. Meer is het niet, maar het is heerlijk. Het is een “contorno”, een bijgerecht. Het wordt koud geserveerd bij het hoofdgerecht.

Meer weten over de termen die in dit recept gebruikt worden? Klik op de links!

        

 

Ingrediënten

Instructies

    • Bonen goed gaar koken in zout water
    • Goed laten uitlekken
    • Laten afkoelen
    • Selderij schoonmaken en overlangs doorsnijden, blad verwijderen
    • Stengel in kleine schijfjes snijden
    • Afgekoelde bonen aanmaken met zout, aceto balsamico en goede extra vergine olijfolie. Klaar!
Keywords: borlotti, bonen, marineren, salade

Wel eens geprobeerd?

Deel dit recept op Instagram!

Pin en deel!

pinit
File under

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Is dit iets voor u?